Příměstský tábor Srdcem k pohybu 2024

Příměstský tábor Srdcem k pohybu 2024

úterý 30.7. - sobota 3.8.2024

Srdcem k pohybu - příměstský pohybový tábor

kapacita: 30 táborníků

Vhodné pro všechny děti od 6 do 12 let, které se rády hýbou, hrají hry a jdou vstříc každému dobrodružství.

Jsi pořád v pohybu, máš hlavu plnou nápadů a nezlekneš se žádné výzvy? Tak se přidej k naší táborové výpravě za dobrodružstvím!
Račí Údolí je kouzelné místo plné tajemství, která ještě nikdo nerozlousknul, a možná čekají právě na nás! Můžeš se těšit na táborové hry, vzrušující zážitky, hodně běhání, skotačení i cvičení, nová kamarádství, objevování a hlavně spoustu zábavy.

Program příměstského tábora probíhá v Tančírně v Račím Údolí v čase cca od 8:00 do 16:30. Doprava do Tančírny je vlastní, z Jeseníku a okolí je možnost dopravy linkovým autobusem v doprovodu vedoucích.

Výše táborného:   3 000 Kč, platí pro oba termíny, PLATBU POSÍLAT AŽ PO POTVRZENÍ PŘIHLÁŠENÍ! Termín splatnosti je 14. 6. 2024

Sourozenecká sleva - jedno dítě platí celou cenu, každý další přihlášený sourozenec platí 2 700 Kč (každý sourozenec se může zúčastnit v jiném termínu)

Cena zahrnuje: pětidenní táborový program s možností přespání a veškeré výdaje s ním spojené, 2x denně svačinka, 1x denně teplý oběd v restauraci, celodenní pitný režim, pronájem prostor v Tančírně

Přihlášky odesílejte na email strajtova.amalka@gmail.com, telefon 724 318 736

Ke stažení