Příměstský tábor Tanec v srdci 2024

Příměstský tábor Tanec v srdci 2024

pondělí 15.7. - pátek 19.7.2024

Tanec v srdci (Rychlebských hor) - příměstský pohybový tábor se zaměřením na tanec

kapacita: 30 táborníků

Vhodné pro holky i kluky od 6 do 12 let, které baví tančit do rytmu, skotačit a zažívat u toho spoustu legrace.

Vydej se s námi pořádně to roztočit do Tančírny! Zjistíme, jak šikovné je naše tělo, vyzkoušíme si různé taneční styly, naučíme se pár nových kroků a společně roztančíme úplně celé Račí Údolí. Čeká nás také běhání, hopsání, tvoření, spoustu smíchu, táborových her, nová kamarádství a dost možná i nějaké to dobrodružství, prostě vše, co ke správnému táboru patří.
Buď součástí naší roztančené táborové party i TY!

Program příměstského tábora probíhá v Tančírně v Račím Údolí v čase cca od 8:00 do 16:30. Doprava do Tančírny je vlastní, z Jeseníku a okolí je možnost dopravy linkovým autobusem v doprovodu vedoucích.

 

Výše táborného:   3 000 Kč, platí pro oba termíny, PLATBU POSÍLAT AŽ PO POTVRZENÍ PŘIHLÁŠENÍ! Termín splatnosti je 14. 6. 2024

Sourozenecká sleva - jedno dítě platí celou cenu, každý další přihlášený sourozenec platí 2 700 Kč (každý sourozenec se může zúčastnit v jiném termínu)

Cena zahrnuje: pětidenní táborový program s možností přespání a veškeré výdaje s ním spojené, 2x denně svačinka, 1x denně teplý oběd v restauraci, celodenní pitný režim, pronájem prostor v Tančírně

Přihlášky odesílejte na email strajtova.amalka@gmail.com, telefon 724 318 736

Ke stažení