MISS CMA on line 2020

MISS CMA on line 2020

Naše taneční škola se připojila v rámci asociace CMA do prvního ročníku soutěže MISS CMA online. Soutěž byla otevřena ve dvou věkových kategoriích - mladší děti a kadetky a starší juniorky/seniorky. Porota to měla opravdu velmi těžké, celkem se přihlásilo 122 dívek, z toho 62 do kategorie DĚTI/KADET a 60 do starších kategorie JUN/SEN.
My se můžeme nyní pochlubit třemi želízky v ohni, které postoupily do TOP 10! Za první kategorii se do TOP 10 probojovala Melanie Diasová. V druhé kategorii budou bojovat o co nejlepší umístění v TOP 10 dokonce dvě dívky, naše seniorská sólistka Natálie Skálová, a neméně skvělá juniorská sólistka Dominika Ambrozy.

Konečné umístění MINI MISS a MISS MAŽORETKA asociace CMA:

V zimním období si pro nás obrovskou výzvu přichystala asociace Czech Majorettes, ve které naše soutěžní děti již několikátým rokem působí.

Z celkového počtu 62 dívek se do top 10 v kategorii MINI MISS probojovala Melinka Diasová, která je velkou bojovnicí. Melinka je teprve na začátcích své taneční kariéry, ale již dnes víme, že půjde ve šlépějích našich nejúspěšnějších děvčat. Gratulujeme ke konečnému 10. místu.

V top 10 v kategorii MISS doslova urvaly své pozice naše dvě sólistky, juniorská Dominika Ambrozy, a seniorská Natálie Skálová. Po sečtení bodů ze všech tří soutěžních disciplín získala Natálka 5. místo, Domča místo 4.

Díky tomuto krásnému projektu jsme měli možnost spolupracovat s profi fotografem Martinem Kotasem, který vytvořil obdivuhodné romantické fotografie na téma spojení přírody, tance, těla a duše. Posuďte sami.

Fotogalerie
MISS CMA on line 2020

MISS CMA on line 2020