Jsme mistři Evropy 2019!

Jsme mistři Evropy 2019!

S novým školním rokem se ještě musíme podrobněji ohlédnout za poslední tečkou minulé soutěžní sezóny, kterou bylo mistrovství Evropy v chorvatském Záhřebu. Už samotná účast na mistrovství Evropy je pro nás úspěchem, neboť na tuto mezinárodní soutěž postupují pouze první 3 místa z mistrovství České republiky a my můžeme s hrdostí říci, že jsme měli tu čest být součástí reprezentace ČR. V každé kategorii bylo nasazeno zhruba 20 nejlepších čísel z celé Evropy. Naši svěřenci bojovali a podali životní výkony, které byly po zásluze odměněny. Vůbec nejlepší byli, a titul mistryně Evropy si vybojovaly v kategorii sólo pom pom kadet Adéla Kropáčová a v kategorii mini mix juniorky děvčata Natálie Skálová, Natálie Bajzová, Dominika Kytlicová, Dominika Ambrozy, Klára Kroupová a Blanka Kyrkitsou, které za svou sestavu sklidily obdiv i mnoha konkurentů a diváků. Titulem si také zajistily nominaci na mistrovství světa 2020 v Kazachstánu. Na malé pódium se ještě probojovaly ze 6. místa Natálie Skálová a Natálie Bajzová v kategorii duo junior baton a rovněž ze 6. místa Natálie Skálová a Dominika Kytlicová v kategorii duo junior pom pom.

Celé mistrovství bylo pro nás odměnou za dřinu a celou soutěžní sezónu. Kromě soutěžního nasazení jsme si s dětmi užili i malý výlet k moři. Opět jsme si přivezli společné zážitky a utužili kamarádství, které je pro nás nejcennější.

Teď už nezbývá než nabrat síly do nové soutěžní sezóny, pracovat na sobě a opět bojovat o možnost reprezentovat ČR na dalším mistrovství Evropy. Tak příští rok ve Slovinsku?

Kompletní výsledky:
1. místo - MISTRYNĚ EVROPY - sólo kadetky pom pom - Adéla Kropáčová
1. místo - MISTRYNĚ EVROPY - mini mix juniorky

6. místo - duo juniorky baton - Natálie Skálová, Natálie Bajzová
6. místo - duo juniorky pom pom - Natálie Skálová, Dominika Kytlicová
9. místo - skupina seniorky pom pom
9. místo - sólo juniorky twirling - Blanka Kyrkitsou
13. místo - skupina kadetky baton

Fotogalerie
Mistři Evropy 2019

Mistři Evropy 2019